Skip to content →

Klientoplevelse

Gennem langt størstedelen af mit voksne liv, har jeg kæmpet med et problem, som har fyldt så meget for mig i min hverdag, at det på mange måder kunne betegnes som nærmest værende invaliderende, både for mig selv, men også for mine nærmeste.
Jeg har gennem årene gået hos forskellige coaches og andre psykologer, men det har aldrig resulteret i hverken bedring hos mig eller en forståelse af hvad problemet reelt var og hvor det kom fra.
Anne Elviera spottede lynhurtigt problemet og kunne forklare mig hvad det var, på en måde som jeg kunne relatere til.
Gennem ganske enkle og få redskaber, fik jeg hurtigt forstået hvilke mekanismer det var, som var på spil i mig og formået at få ændret mine mønstre og vaner.
Anne Elviera er lyttende og empatisk. Hun er fagligt yderst kompetent og meget rolig og evnede, at få mig til at føle at hun kunne forstå alt hvad jeg sagde, uden på nogen måde at virke fordømmende.
Hun formåede fra første samtale, at få mig til at føle mig tryg og turde være ærlig og fortælle åbent om mine problemer, på trods af jeg selv syntes det var flovt at fortælle om nogle af de knap så konstruktive reaktionsmønstre jeg havde.
Hun kunne, som den første, sætte ord på nogle af de følelser jeg havde, hvilket hjalp mig utrolig meget til at forstå hvad det var der var på spil i mig, og indse, at det var store og fundamentale kræfter jeg var oppe imod.
Denne forståelse gav mig i første omgang ro, og dernæst mod til at turde gøre op med de reaktionsmønstre, som var negative for mig.
Efter blot 6 konsultationer hos Anne Elviera Møller, har mit liv fået ”nyt liv”.

— Peter